Sewing Tools: Plastic Snap Remover Plier

Butang snaps adalah salah satu jenis butang yang sangat popular kerana ianya sangat mudah untuk digunakan. Jika anda tidak yakin untuk menjahit lubang butang, anda boleh sahaja menggantikannya dengan butang snaps. Terdapat beberapa jenis butang snaps dalam pasaran. Untuk mengetahui tentang butang snaps dengan lebih lanjut, anda boleh rujuk post kami: Jenis-jenis Butang Snaps.

Antara jenis butang snap yang paling popular dan mudah digunakan ialah KAM Plastic Snaps. Pernah tak anda melakukan kesilapan semasa memasang plastik snap? Terpasang snap terbalik? Terpasang snap senget? Mesti frust sangat kan kalau berlaku macam ni. Jangan panik, projek jahitan anda masih boleh diselamatkan jika anda ada alat ini: Plastic Snap Remover Plier.

 

Alat ini ada dijual di online shop kami. Klik sahaja gambar di atas. Anda boleh gunakan plastic snap remover plier ini untuk memotong hujung paku snap cap yang tersilap pasang untuk menanggalkannnya tanpa mengoyakkan dan merosakkan kain. Anda boleh rujuk video di bawah:

 

You might also like
Tags: KAM snaps, plastic snaps, Snap plier

More Similar Posts